Servicii Ortodontice Pitesti
Serviciile noastre

In clinica noastra, ne dedicam timpul necesar pentru a satisface nevoile dintilor vostri pretiosi printr-o gama variata de servicii, savarsite de catre medicii nostri specialisti si de asistentele ce ii intampina.

Servicii
Stomatologice

Practicile noastre dentare sunt menite sa iti intretina si sa iti mentina pe o lunga durata de timp dintii, la fel ca si zambetul, impecabil.

Chirurgie

Chirurgia dentara se refera la un ansamblu de tratamente care presupun repararea si realizarea unor corectii la nivelul dintilor, gingiilor si oaselor maxilare printr-o interventie chirurgicala.

Chirurgie Dentara
Ortodontie Pitesti
Ortodontie

Ortodontia se adreseaza atat copiilor cat si adultilor adultilor de orice varsta. Beneficiile aparatelor ortodontice sunt:imbunatatirea aspectului fizionomic si o buna stare de sanatate a aparatului dentomaxilar.

Endodontie

Tratamentul de canal (endodontic) al unui dinte este foarte important deoarece o radacina tratata corect va prelungi durata de viata a unui dinte facandu-l o sa fie functional atat din punct de vedere masticator cat si estetic .

Odontologie Pitesti
Odontologie Pitesti
Odontologie

Principala prioritate atunci cand un dinte este afectat de carie este tratamentul acesteia prin indepartarea cu minutiozitate a tesuturilor alterate si reconstituirea morfologica ,estetica si functionala a dintelui.

Implantologie

Cel mai important avantaj al folosirii terapiei implant-protetice este ca pacientul nu simte diferenta dintre dintii naturali si cei restaurati prin implant.

Implantologie Pitesti
Parodontologie Pitesti

Parodontologie

Afectarea parodontiului va avea ca urmare pierderea dintilor, chiar daca acestia sunt lipsiti de carii. De asemenea, armonia dintre dinte si gingie este esentiala pentru o estetica corespunzatoare

Radiologia digitala

In clinica noastra radiografia intraorala este inclusa in pretul tratamentului endodontic respectiv pretul implantului pentru pacientii clinicii.

Protetica fixa/mobila Pitesti
Protetica fixa/mobila

Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu inlocuirea dintilor lipsa sau reabilitarea orala complexa a arcadelor dentare.

Profilaxie si estetica dentara

Este specialitatea medicinei dentare care isi propune interceptarea cat mai precoce a bolilor care afecteaza cavitatea bucala si prevenirea acestora prin tehnici minim invazive.

Profilaxie si estetica dentara Pitesti
Pregatit de noul tau zambet?